Connect with us

Actualitate

Doi bărbați au fost împușcați la târgul din comuna Balcani

Published

on

Comunicat de presă *IPJ BACĂU*

În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate.

Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict.

Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime.

Acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului.

În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Actualitate

Șofer depistat de polițiști conducând pe DN2-E85 cu 143km/h și sub influența alcoolului

Published

on

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat pe DN2-E85, în afara localității Cleja, un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 143 km/h.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat cu amendă în valoare totală de 4.950 de lei, iar ca măsură complementară i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Acțiunile de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier continuă zilnic, pe drumurile publice din județ și recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte legislația rutieră în vigoare.

Comunicat de presă

Continue Reading

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Bacalaureat, proba la alegere

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Împrumută bani de la C.A.R pentru masa de sărbători

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau