Connect with us

Actualitate

Reținut de polițiștii oneșteni după ce a condus un autoturism, deși era băut și a provocat un accident

Published

on

Comunicat de presă
Polițiștii Biroului Rutier Onești au luat măsura reținerii unui bărbat de 40 de ani, din localitate. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 20 februarie a.c, Poliţia Mun. Oneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Bulevardul Republicii din localitate s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat de 40 de ani, din mun.Onești, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Republicii, ajuns la sensul giratoriu cu B-dul Oituz, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o bordură din beton.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
În baza probatoriului administrat, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Biroului Rutier Oneşti.

Continue Reading

Actualitate

O mașină a luat foc în Piața Centrală

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Șofer depistat de polițiști conducând pe DN2-E85 cu 143km/h și sub influența alcoolului

Published

on

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat pe DN2-E85, în afara localității Cleja, un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 143 km/h.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat cu amendă în valoare totală de 4.950 de lei, iar ca măsură complementară i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Acțiunile de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier continuă zilnic, pe drumurile publice din județ și recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte legislația rutieră în vigoare.

Comunicat de presă

Continue Reading

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Bacalaureat, proba la alegere

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau