Connect with us

Actualitate

Accident la Bogdan Vodă

Published

on

COMUNICAT DE PRESĂ
Accident rutier, coliziune intre un camion si autoturism, sat Bogdan Vodă, comuna Săucești, DN 2. La fața locului s-au deplasat 1 ASAS, Descarcerarea, 1 APIC cu 1 ofițer și 9 subofițeri și o ambulanță SAJ. In urma accidentului, a rezultat o victimă încarcerată, predată echipajului SAJ. Persoana era conștientă și a fost transportată la spital. A fost asigurată zona cu măsuri PSI. O victimă a refuzat transportul la spital.

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau