Connect with us

Actualitate

Acțiune a polițiștilor rutieri în Bacău

Published

on

Polițiștii Biroului Rutier Bacău desfășoară în acest weekend, în intervale orare diferite, acțiuni în municipiu, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool sau substanțe psihoactive în rândul participanților la traficul rutier, polițiștii efectuează testări ale conducătorilor auto cu aparatele din dotare.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor să nu conducă autovehicule sub influența alcoolului sau a altor substanțe, să verifice starea autoturismelor înainte de a porni la drum, precum și traseul pe care urmează să îl parcurgă.

De asemenea, conduita preventivă este esențială, mai ales în sezonul rece.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau