Connect with us

Actualitate

Bărbat reținut de polițiștii de investigații criminale, bănuit de tâlhărie calificată

Published

on

Comunicat de presă

La data de 14 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat o percheziţie domiciliară, la imobilul unei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Bănuitul a fost reținut și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Din cercetări a reieșit că, la data de 19 februarie a.c., un bărbat de 44 de ani, din județul Vaslui, ar fi fost deposedat de un telefon mobil, prin acte de violență, de către un tânăr de 32 de ani.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției mun.Bacău au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localității, la imobilul persoanei bănuite de comiterea faptei, unde au găsit şi ridicat mai multe mijloace materiale de probă.

         Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Bacău care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

          Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Evaluare Națională clasa a VIII-a, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Ziua Internațională a Poeziei

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

Published

on

Comunicat de presă

În perioada 17-19 martie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 100 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 333 din 2003, dintr-un total de 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.450 de lei. Totodată, au fost verificați la nivelul judeţului, 196 de agenţi de securitate.
De la începutul acestuia an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost organizate 13 acțiuni privind prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, ce au vizat operatorii economici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau