Connect with us

Actualitate

Posesori de mandate de executare a pedepsei închisorii, depistați de polițiști

Published

on

Comunicat de presă

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti și cei din cadrul Postului de Poliţie Bereşti-Tazlău au depistat pe raza comunei, un bărbat de 63 de ani, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 7 ani pentru infracțiunea de tentativă la omor.
Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Bacău.

La aceeași dată, polițiștii din Comănești au identificat un bărbat de 47 de ani, din localitate, posesor de mandat de execuatare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Moinești.
Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârşirea infrcațiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărei permis de conducere a fost anulat.
Cel în cauză a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Evaluare Națională clasa a VIII-a, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Ziua Internațională a Poeziei

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

Published

on

Comunicat de presă

În perioada 17-19 martie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 100 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 333 din 2003, dintr-un total de 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.450 de lei. Totodată, au fost verificați la nivelul judeţului, 196 de agenţi de securitate.
De la începutul acestuia an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost organizate 13 acțiuni privind prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, ce au vizat operatorii economici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau