Connect with us

Actualitate

L-AȚI VĂZUT?

Published

on

Comunicat de presă
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Buhuși au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului Gîrmacia Petrică, de 42 de ani, din localitate.
Acesta ar fi plecat voluntar de pe raza comunei Filipești unde lucra la o stână, însă nu a revenit până în prezent.
SEMNALMENTE: 1.70 m înălțime, păr șaten închis, ochi căprui, poartă de obicei barbă. Era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de tip jeans, albaștri și o geacă vișinie.
Cetățenii care pot furniza informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliția orașului Buhuși, tel. 0234 261818, Dispecerat IPJ Bacău, tel 0234.202000 sau să apeleze 112.

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau