Connect with us

Actualitate

Locul întâi – Cupa Presei la Tir

Published

on

Întrecere între jurnaliști la Cupa Presei la Tir, organizată de Ziua Jandarmeriei Române

Ziua Jandarmeriei este sărbătorită pe 3 aprilie, iar manifestările dedicate acesteia au început de câteva zile. A venit rândul jurnaliștilor să ia parte la deja tradiționala Cupă a Presei la Tir. Competiția a fost organizată în poligonul „Hunting Fun” din localitatea Buhuși și a fost deschisă de comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, domnul general de brigadă Sandu Ion și de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, domnul colonel Bârnat Eusebiu.
11 reprezentanți ai mass-mediei locale și centrale și-au arătat îndemânarea pe aliniamentul de tragere.
Prima treapta a podiumului a fost ocupată de domnul Răuțchi Sliviu de la Plus Tv Bacău, urmat de domnul Razvan Bibire de la Deșteptarea și de domnul Marius Curucli de la Euro Tv Bacau.

Bătaia cea mai mare a fost pentru trofeul „Lingura de lemn”, care se oferă celui care a obținut cel mai mic punctaj. Astfel, „prestigiosul” trofeu a fost adjudecat de doamna Alexandra Apostol de la Antena 3 și de către domnul Crăciun Forin de la Jurnal de Bacău.
Reprezentanții mass-media au fost mereu alături de noi, fie în momentele aniversare, fie în activitățile de zi cu zi.
Tuturor le mulțumim pentru modul echidistant în care ne mediatizează activitatea și pentru prezenta lor în acest moment aniversar.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau