Connect with us

Fără categorie

Minora dispărută a fost găsită de polițiști

Published

on

Update:
Minora Dobraniș Ioana-Alexandra a fost găsită de polițiști la o rudă, în municipiul Bacău.
Din primele verificări, adolescenta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.
Ulterior, aceasta a fost încredințată familiei.

​Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei Dobraniș Ioana-Alexandra de 16 ani, din municipiul Bacău.

​Minora a plecat voluntar de la unitatea de cazare a unui liceu din municipiu și nu a revenit până în prezent.

​SEMNALMENTE: înălţime – aproximativ 1,50 m, greutate – aproximativ 50 de kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni negri și era încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

​Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.511.646, Dispeceratul I.P.J. Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112

Continue Reading

Fără categorie

Simulare Județeană a examenului de Bacalaureat, proba la română

Published

on

Continue Reading

Fără categorie

Cei mai buni sportivi ai Bacăului, premiați

Published

on

Continue Reading

Fără categorie

Urmărit internațional depistat de polițiștii de investigații criminale

Published

on

Comunicat de presă                                                       La data de12 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău - Compartimentul Urmăriri au depistat în orașul Comănești, un bărbat, de 35 de ani, cetățean german, care figura în bazele de date ca urmărit la nivel internațional.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, fiind cercetat pentru săvârşirea a 66 de infracţiuni, printre care fraudă, vătămare corporală gravă, lovire sau alte violențe, amenințare, abuz de încredere, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, șantaj, înșelăciune, infracțiuni la regimul rutier, fapte ce ar fi fost comise pe teritoriul Germaniei.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
În continuare, sunt efectuate demersurile necesare declanșării procedurii de predare a bărbatului către autoritățile germane.
Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau