Connect with us

Actualitate

Minoră dispărută! Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

Published

on

Comunicat de presă

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Ciobotaru Ema-Adriana, în vârstă de 17 ani, din orașul Comănești.

Minora a plecat voluntar de pe raza localității și nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE: înălţime – aproximativ 1,60 m, greutate – aproximativ 60 kg, păr castaniu-roșcat, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de blugi de culoare albastră, bluză de culoare roz, blugi de culoare albastră și purta încălțămimte sport de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Poliția Orașului Comănești, tel. 0234.374.307, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau