Connect with us

Eveniment

„Nu sunt eu” Maia Morgenstern în Bacău

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Incident tragic la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău. Un elev a fost găsit spânzurat în toaleta căminului

Published

on


Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău a fost informat de
conducerea Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău despre faptul că, în această dimineață, un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat, în toaleta căminului unde era cazat. A fost chemat imediat Serviciul Județean de Ambulanță, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat.
A fost anunțat și Inspectoratul Județean de Poliție, care a sosit la fața locului pentru a cerceta
împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.
Primele indicii arată că tragicul incident a avut loc urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul și-a explicat gestul.

Sursa IȘJ Bacău

Continue Reading

Actualitate

Incendiu în comuna Târgu Trotuș. Două case au ars în prag de sărbători

Published

on

Comunicat de presă

În cursul serii trecute, 19 decembrie a.c., un apel primit în dispeceratul ISU-SAJ, anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la nivelul unei case de locuit din comuna Târgu Trotuș.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, respectiv cinci autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei case de locuit de tipul P+1+M , la nivelul unei anexe de tipul P cu destinația magazin și la acoperișul proprietății învecinate de tipul P, acesta extinzându-se cu ușurință, din cauza exploziei buteliilor depozitate în zona focarului.

În urma incendiului au fost afectate două proprietăți. Prima proprietate a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 200 de mp, reprezentând locuința și o anexă, iar cea de-a doua proprietate a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tg, Trotuș.

Nu au fost înregistrate victime. În prezent, forțele de intervenție efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau