Connect with us

Eveniment

„Nu sunt eu” Maia Morgenstern în Bacău

Published

on

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Actualitate

Poliția în acțiune

Published

on

Polițiștii băcăuani acționează pentru prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
În acest moment polițiștii acționează pe DN2-E 85, dar și pe raza municipiului Bacău și Onești.
Polițiștii rutieri vor continua activitățile specifice, pe drumurile din județ, pentru contracararea aspectelor negative din trafic și prevenirea consumului de alcool sau substanțe psihoactive la volan.
Recomandăm conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic și sa respecte întocmai regulile de circulație pentru a ajunge cu bine la destinație!

Continue Reading

Actualitate

164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau