Connect with us

Actualitate

Polițiștii au pus radarele pe vitezomani

Published

on

Comunicat de presă

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, îndeosebi pentru depistarea vitezomanilor sau cei care comit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii rutieri și de ordine publică au acționat, pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, din care 89 pentru depășirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere, din care 18 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și au fost constatate 2 infracțiuni.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, polițiștii vă reamintesc:

Respectaţi limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum!

Manifestaţi prudență sporită la volan, adaptaţi viteza de deplasare condiţiilor de drum, măriţi distanța în mers și nu vă angajaţi în efectuarea unor manevre riscante în trafic!

Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Evaluare Națională clasa a VIII-a, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Ziua Internațională a Poeziei

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

Published

on

Comunicat de presă

În perioada 17-19 martie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 100 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 333 din 2003, dintr-un total de 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.450 de lei. Totodată, au fost verificați la nivelul judeţului, 196 de agenţi de securitate.
De la începutul acestuia an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost organizate 13 acțiuni privind prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, ce au vizat operatorii economici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau