Connect with us

Actualitate

POLIȚIȘTII BĂCĂUANI CONTINUĂ SĂ ACŢIONEZE PENTRU SIGURANŢA TRAFICULUI RUTIER

Published

on

Comunicat de presă

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă să acționeze pe principalele artere din județ pentru siguranța traficului rutier. Prevenirea și combaterea încălcării normelor legale în ceea ce privește limitele vitezei de deplasare constituie una din priorități.

Activitățile polițiștilor rutieri au drept scop:

Prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere;
Combaterea comportamentului agresiv al conducătorilor de vehicule în conducerea acestora pe drumurile publice;
Depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive;
Impunerea respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic;
prevenirea și combaterea vitezei excesive.

Deşi poliţiştii băcăuani acţionează zilnic pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, încă sunt participanţi la traficul rutier care nu respectă prevederile legale.

Totodată, având în vedere avertizare meteorologică de COD GALBEN, privind fenomene de viscol și ninsori însemnate cantitativ pentru mai multe zone montane din țară, inclusiv pentru unele zone din județul nostru, reamintim conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulație, precum și să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și la cele de trafic.

Totodată, înainte de a pleca la drum, verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți. Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.
CONDUCETI PRUDENT !

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau