Connect with us

Actualitate

Reținut de polițiști pentru tâlhărie

Published

on

Comunicat de presă

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moinești – Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore, un localnic de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 15 mai a.c., polițiștii din Moinești au fost sesizați, de către un tânăr de 17 ani din comuna Balcani, despre faptul că, ar fi fost abordat de o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea cu acte de violență, l-ar fi deposedat de o sumă de bani.

 Polițiștii au început imediat cercetările în acest caz și au stabilit că, la data de 15 mai a.c., în jurul orei 11.00, tânărul se deplasa printr-un parc din municipiul Moinești, când, la un moment dat s-ar fi apropiat de acesta o persoană necunoscută, care l-ar fi deposedat de o sumă de bani, sub amenințarea cu acte de violență.

           Ca urmare a activităților operative efectuate a fost identificat un localnic de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau