Connect with us

Fără categorie

Urmărit internațional depistat de polițiștii de investigații criminale

Published

on

Comunicat de presă                                                       La data de12 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău - Compartimentul Urmăriri au depistat în orașul Comănești, un bărbat, de 35 de ani, cetățean german, care figura în bazele de date ca urmărit la nivel internațional.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, fiind cercetat pentru săvârşirea a 66 de infracţiuni, printre care fraudă, vătămare corporală gravă, lovire sau alte violențe, amenințare, abuz de încredere, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, șantaj, înșelăciune, infracțiuni la regimul rutier, fapte ce ar fi fost comise pe teritoriul Germaniei.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
În continuare, sunt efectuate demersurile necesare declanșării procedurii de predare a bărbatului către autoritățile germane.

Continue Reading

Fără categorie

AŢI VĂZUT-O?

Published

on

Comunicat de presă

Polițiștii au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei BULĂU ANICA, de 77 de ani, din sat Budești, comuna Plopana, aflată în evidențele medicale cu afecțiuni psihice.
Aceasta ar fi plecat voluntar de la domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.
SEMNALMENTE înălţime 1,60 m, 50 kg., ochi căprui, păr alb, tuns scurt și drept.
La data plecării era îmbrăcată cu un capot de culoare maro închis, iar în picioare avea încălțări tip șoșoni de culoare albastru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția mun. Bacău, tel. 0234.511646, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Continue Reading

Actualitate

Ce subiecte au primit elevii la Limba română, la Evaluarea Națională 2022

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Ce trebuie să știi înainte de a-ți lua un animal de companie

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau