Connect with us

Actualitate

Vreme schimbătoare

Published

on


Vreme schimbatoare anunță meteorologii pentru urmatoarele zile. Daca sâmbătă temperaturile vor ajunge până la 17 grade Celisius, de duminică, valorile de temperatură vor scădea semnificativ. Meteorologii anunță temperaturi scăzute și pentru ultimele nopți ale lunii februarie.
In acest sfârșit de săptămâna vom avea parte și de precipitații, anunță meteorologii
Precipitațiile vor continua și duminică pe spații extinse.
Vântul se va intensifica pe parcursul zilei de vineri, atingând la rafala 50-60 km/h, iar apoi va scadea în intensitate.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau