Connect with us

Actualitate

Accident între un tir și un microbuz

ACCIDENT GRAV LA Cleja, un microbuz in care se aflau mai multe persoane s-a ciocnit de un tir. Coliziunea s-a soldat cu 13 victime, 7 dintre acestea au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Bacău. Restul persoanelor, au fost rănite ușor. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă dar și cu două ambulanțe smurd. Accidentul s-a produs din cauza faptului că microbuzul a acroșat Tirul care era staționat pe partea dreaptă a șoselei. Practic, șoferul tirului schimba o roată iar microbuzul a intrat în Tir. Printre victimele duse la Spital se află și șoferul tirului. Drumul european între Cleja și Adjud a fost blocat din cauza acestui accident zeci de minute

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau