Connect with us

Actualitate

UPDATE-Minora de 13 ani dispărută din Bacău a fost găsită de polițiști

Published

on

IPJ Bacău
Astăzi, în jurul orei 18.00, minora a fost depistată și identificată de o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, pe raza municipiului.
Din primele verificări a rezultat faptul că, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.
În vederea depistării minorei au fost desfășurate ample activități investigativ-operative. S-a colaborat în permanență cu jandarmii din cadrul Ijj și GMJ Bacău, Poliția Locală și Poliția Transporturi. Efectivele angrenate din cadrul IPJ Bacău au fost constituite din politiști ai Serviciului Investigații Criminale, Poliția mun. Bacău, ai Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni și criminaliști. Totodată, activitățile au fost realizate cu suportul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău.
Minora a fost condusă la sediul poliției în vederea audierii, urmând a fi încredințată familiei.
Pentru orice sesizare primită de polițiști privind dispariţia unei persoane, la faţa locului se deplasează echipe de cercetare, iar activităţile complexe desfăşurate implică resurse importante. Facem apel la tinerii care privesc plecarea de acasă ca pe o joacă să conștientizeze eforturile depuse în vederea găsirii acestora. Totodată, ne adresăm și celor care îi au în grijă și educare, să fie implicați în viețile copiilor lor.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei CLEANU PETRINA-CRISTINA de 13 ani, din comuna Orbeni, județul Bacău.

La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 07.30, tânăra ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE
Înălţime 1,64 m, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lungime medie

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau