Connect with us

Actualitate

UPDATE-Minora de 13 ani dispărută din Bacău a fost găsită de polițiști

Published

on

IPJ Bacău
Astăzi, în jurul orei 18.00, minora a fost depistată și identificată de o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, pe raza municipiului.
Din primele verificări a rezultat faptul că, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.
În vederea depistării minorei au fost desfășurate ample activități investigativ-operative. S-a colaborat în permanență cu jandarmii din cadrul Ijj și GMJ Bacău, Poliția Locală și Poliția Transporturi. Efectivele angrenate din cadrul IPJ Bacău au fost constituite din politiști ai Serviciului Investigații Criminale, Poliția mun. Bacău, ai Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni și criminaliști. Totodată, activitățile au fost realizate cu suportul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău.
Minora a fost condusă la sediul poliției în vederea audierii, urmând a fi încredințată familiei.
Pentru orice sesizare primită de polițiști privind dispariţia unei persoane, la faţa locului se deplasează echipe de cercetare, iar activităţile complexe desfăşurate implică resurse importante. Facem apel la tinerii care privesc plecarea de acasă ca pe o joacă să conștientizeze eforturile depuse în vederea găsirii acestora. Totodată, ne adresăm și celor care îi au în grijă și educare, să fie implicați în viețile copiilor lor.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei CLEANU PETRINA-CRISTINA de 13 ani, din comuna Orbeni, județul Bacău.

La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 07.30, tânăra ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE
Înălţime 1,64 m, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lungime medie

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Continue Reading

Actualitate

Evaluare Națională clasa a IV-a 2024

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Percheziții domiciliare în Onești, la mai multe persoane cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei.

Published

on

Comunicat de presă IPJ Bacău

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Bacău, însoțiți de criminaliști, luptători de la acțiuni speciale, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au pus în aplicare 11 mandate de percheziție, în municipiul Onești, la domiciliile mai multor persoane cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale internaționale despre faptul că, în luna decembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras, de pe teritoriul Belgiei, două semi-remorci, una din ele fiind încărcată cu produse alimentare.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 51 de ani, cercetați pentru comiterea faptei, doi dintre aceștia fiind depistați și arestați pe teritoriul Belgiei.

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Bacău, însoțiți de criminaliști, luptători pentru acțiuni speciale, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au efectuat 11 percheziții, la domiciliile celor în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un cap tractor, produse alimentare, 25.000 de lei, 4.200 de euro și 28.000 de lire sterline.

Cercetările sunt continuate în cooperare cu autoritățile belgiene, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Continue Reading

Actualitate

Evaluare Națională clasa a II-a 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau