Connect with us

Actualitate

Sute de băcăuani s-au înghesuit la primele ore ale dimineții, să-și ridice alimentele de la Uniunea Europeană

Sute de băcăuani s-au înghesuit la primele ore ale dimineții să-și ridice alimentele de la Uniunea Europeană. Asta pentru că Prefectura Bacău a întârziat mai bine de o lună și jumătate alocarea acestor ajutoare către Direcția de Asistență Socială a municipiului Bacău. Pachetele cu alimentele de la U.E, trebuiau distribuite înainte de Sărbători, persoanelor cu handicap, însă doar 500 de persoane le-au primit la timp. Acum, Direcției de Asistență Socială Bacău i-au fost alocate incă 1900 de cutii. Unii oameni au venit cu noaptea în cap la punctul de distribuție pentru a fi siguri ca măcar de data asta vor putea primi și ei cutia cu alimente de bază.

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau