Connect with us

Actualitate

Sute de băcăuani s-au înghesuit la primele ore ale dimineții, să-și ridice alimentele de la Uniunea Europeană

Sute de băcăuani s-au înghesuit la primele ore ale dimineții să-și ridice alimentele de la Uniunea Europeană. Asta pentru că Prefectura Bacău a întârziat mai bine de o lună și jumătate alocarea acestor ajutoare către Direcția de Asistență Socială a municipiului Bacău. Pachetele cu alimentele de la U.E, trebuiau distribuite înainte de Sărbători, persoanelor cu handicap, însă doar 500 de persoane le-au primit la timp. Acum, Direcției de Asistență Socială Bacău i-au fost alocate incă 1900 de cutii. Unii oameni au venit cu noaptea în cap la punctul de distribuție pentru a fi siguri ca măcar de data asta vor putea primi și ei cutia cu alimente de bază.

Published

on

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Tânăr reținut de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău

Published

on

Comunicat de presă

         La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizați, în jurul orei 23.00, de către impiegatul de serviciu, despre faptul că, pe Secția C.F Bacău-Gârleni a apărut un deranjament pe luminoschema instalației de dirijare a traficului feroviar.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar ca urmare a activităților operative desfășurate au fost identificate 3 cabluri de instalații CFR, secționate. De asemenea, în zonă a fost identificat un autoturism, iar la câtiva metri distanță, au fost identificate două persoane, ascunse în marginea unui pârău, respectiv doi tineri, de 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă la furt calificat, tânărul de 18 ani a fost reținut și introdus în Arestul I.P,.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

O femeie căzută pe un trotuar din Piața Centrală Bacău a fost ajutată de jandarmi până la sosirea ambulanței

Published

on

Comunicar de presă

O persoană căzută pe trotuarul din Piața Centrală din municipiul Bacău, ieri în jurul orei 14.00, le-a atras atenția jandarmilor băcăuani care se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii au oprit imediat autovehiculul de serviciu și au acordat primul ajutor persoanei, aflată în stare de confuzie și care sângeara în zona feței, după care au supravegheat-o până la sosirea unei ambulanțe solicitate prin apel 112.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost preluată de echipajul medical venit în scurt timp, urmând să primească îngrijirile de specialitate necesare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau