Connect with us

Actualitate

Au început simulările

Published

on


Elevii de clasa a VIII-a au susținut astăzi simularea evaluarii naționale la limba și literatura română, la nivel județean. Pentru elevi aceasta a fost o ocazie de a-și vedea nivelul de pregătire astfel încât la Evaluarea Națională din vară să aibă rezultate cât mai bune.

Notele obținute la aceste simulări nu se trec în catalog, decât la solicitarea elevului.

In martie, elevii de clasa a VIII-a și cei de-a XII-a vor avea din nou simulări ale examenelor naționale. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, simularea Evaluării Naţionale va avea loc în perioada 20-22 martie, iar simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2023 în perioada 27-30 martie.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau