Connect with us

Actualitate

Au început simulările

Published

on


Elevii de clasa a VIII-a au susținut astăzi simularea evaluarii naționale la limba și literatura română, la nivel județean. Pentru elevi aceasta a fost o ocazie de a-și vedea nivelul de pregătire astfel încât la Evaluarea Națională din vară să aibă rezultate cât mai bune.

Notele obținute la aceste simulări nu se trec în catalog, decât la solicitarea elevului.

In martie, elevii de clasa a VIII-a și cei de-a XII-a vor avea din nou simulări ale examenelor naționale. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, simularea Evaluării Naţionale va avea loc în perioada 20-22 martie, iar simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2023 în perioada 27-30 martie.

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau