Connect with us

Actualitate

Avaria pe conducta de distribuție aparținând CRAB a fost finalizată!

Published

on

Comunicat de presă
CRAB Bacău a reluat distribuția apei către municipiul Onești astăzi – 13 martie 2023, iar în prezent alimentarea cu apă se realizează la parametrii optimi în toate zonele afectate. Pentru refacerea necesarului de apă la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, echipele RAJA vor sista furnizarea apei în cursul acestei nopți, în intervalul orar 23.00 – 05.00. Începând de mâine – 14 martie 2023, se va asigura apă în regim permanent către toți consumatorii din Onești.

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau