Connect with us

Actualitate

Avarie apă Bacău

Published

on

În data de 09.09.2023, în jurul orei 02:00, a fost identificată o avarie pe conducta de transport a apei brute Valea Uzului – Bacău, în localitatea Podis, pe tronsonul vechi – Stejarul – Bacău.
Prin urmare, pe durata efectuării lucrărilor de reparație, furnizarea apei potabile în Municipiul Bacău se va desfășura conform programului 06:00 – 10:00 și 17:00 – 20:00, în funcție de nivelul stocurilor acumulate și consumul înregistrat.
Durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametrii normali de debit și presiune este de aproximativ 90 de ore: Comunicat de presă CRAB

  1. Estimăm că golirea aducțiunii va dura aproximativ 12 ore, iar intervenția pentru remedierea avariei aproximativ 48 ore.
  2. Timpul estimat pentru încărcarea (umplerea) aducțiunii la parametrii nominali este de 30 de ore.
    Echipele operatorului depun toate eforturile pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. Durata estimată de 90 de ore pentru intervenție este, în prezent, limita maximă, atât timp cât nu apar și alte evenimente neprevăzute.
    Rugăm pe această cale utilizatorii să folosească apa doar în scopuri igienico sanitare.
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vom reveni cu informaţii actualizate despre evoluţia lucrării.

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau