Connect with us

Actualitate

Bănuit de tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Published

on

Comunicat de presă
Polițiștii din Onești au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 03 februarie a.c., polițiștii din Onești au fost sesizați, de către o femeie de 58 de ani, din localitate, despre faptul că, o persoană necunoscută ar fi deposedat-o prin violență, de o poşetă.
Polițiștii au început imediat cercetările în acest caz și au stabilit că, bănuitul i-ar fi smuls poșeta păgubitei, în care avea 200 de lei, documente personale și două perechi de ochelari.
Ca urmare a activităților operative efectuate, a fost identificat bărbatul, căruia polițiștii i-au percheziționat locuința și au identificat mijloace materiale de probă.
Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau