Connect with us

Actualitate

Vremea se încălzește ușor

Published

on


Se încălzește vremea. După ce am avut parte de câteva zile geroase si nopți cu ger extrem, valorile termice diurne vor fi în creștere în această săptămână și din nou după
data de 22 februarie. Mediile maximelor vor fi apropiate de norme în mare parte a regiunii Moldovei și vor fi de 4,5 grade, iar spre sfârșitul săptămânii vor ajunge la
9…10 grade. In plus, vor urma si intensificări ale vântului. Astfel că in perioada 14 februarie, ora 08 – 15 februarie, ora 02, este emis de meteorologi un cod galben. În cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse 70…75 km/h. În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vor fi rafale de peste 90…100 km/h, determinând temporar transport de zăpadă.

Pentru sfârșitul de săptămână, meteorologii spun ca vor fi șanse de precipitații pe spații extinse.

Până în jurul datei de 21 februarie, valorile de temperatura vor scădea ușor spre 6 grade,
dar apoi vor fi din nou în creștere până la medii de 10 grade. Minimele termice vor avea variații în prima săptămână și vor fi negative în mare parte din interval, dar apropiate în general de normele perioadei.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau