Connect with us

Actualitate

Dacă ați văzut-o sunați la112!

Published

on

Comunicat de presă Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei Holban Sorina-Ionela, în vârstă de 18 ani, din municipiul Bacău.

La data de 20 aprilie a.c., tânăra a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. La data de 26 aprilie a fost obținut accord de mediatizare din partea familiei.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, păr blond lung, ochi verzi. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, geacă din piele de culoare neagră, un pulover de culoare roz şi încălţată cu pantofi sport multicolori.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Secţia 2 Poliţie Bacău, tel. 0234.571.749, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau