Connect with us

Actualitate

Depistat băut la volanul unui autoturism

Published

on

Comunicat de presă

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat în flagrant delict, un bărbat de 40 de ani, din comuna, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau