Connect with us

Actualitate

În perioada 18 -22 februarie se închide circulația pe mai multe străzi din Bacău, din cauza lucrărilor

Published

on

Comunicat de presă
În perioada 18 -22 februarie 2023, va avea loc închiderea circulației rutiere pentru câteva ore, a străzilor: Bicaz, Vasile Alecsandri, Războieni, Păcii, Ion Luca și Panselelor, în vederea executării lucrărilor proiectului de modernizare a iluminatului public.💡

CALENDARUL închiderii temporare a străzilor:

🔸18 februarie între orele 9-14 ➡️Str. Bicaz
(Tronsonul dintre intersecția cu Str. Narciselor și Str. Chimiei)

🔸20 februarie între orele 9-12 ➡️Str Vasile Alecsandri ( Tronsonul între intersecția Str. Ioniță Sandu Sturza și parcarea din zona Teatrului de Vară) iar între orele 12 – 15 tronsonul dintre Teatrul de vară și intersecția cu Str. Războieni.

Tot pe 20 februarie între orele 15-18 ➡️Str. Războieni (Tronsonul între Aleea Parcului și intersecția cu Str. Ioniță Sandu Sturza)

🔸21 februarie între orele 9-12 ➡️Str. Păcii.
Orele 12-16 Str. Ion Luca.

🔸22 februarie între orele 9-16 ➡️Str. Panselelor

Având în vedere că începe vacanța școlară, sperăm ca disconfortul produs sa fie cât se poate de mic. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau