Connect with us

Actualitate

În perioada 18 -22 februarie se închide circulația pe mai multe străzi din Bacău, din cauza lucrărilor

Published

on

Comunicat de presă
În perioada 18 -22 februarie 2023, va avea loc închiderea circulației rutiere pentru câteva ore, a străzilor: Bicaz, Vasile Alecsandri, Războieni, Păcii, Ion Luca și Panselelor, în vederea executării lucrărilor proiectului de modernizare a iluminatului public.💡

CALENDARUL închiderii temporare a străzilor:

🔸18 februarie între orele 9-14 ➡️Str. Bicaz
(Tronsonul dintre intersecția cu Str. Narciselor și Str. Chimiei)

🔸20 februarie între orele 9-12 ➡️Str Vasile Alecsandri ( Tronsonul între intersecția Str. Ioniță Sandu Sturza și parcarea din zona Teatrului de Vară) iar între orele 12 – 15 tronsonul dintre Teatrul de vară și intersecția cu Str. Războieni.

Tot pe 20 februarie între orele 15-18 ➡️Str. Războieni (Tronsonul între Aleea Parcului și intersecția cu Str. Ioniță Sandu Sturza)

🔸21 februarie între orele 9-12 ➡️Str. Păcii.
Orele 12-16 Str. Ion Luca.

🔸22 februarie între orele 9-16 ➡️Str. Panselelor

Având în vedere că începe vacanța școlară, sperăm ca disconfortul produs sa fie cât se poate de mic. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Continue Reading

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau