Connect with us

Actualitate

Începând de astăzi, își achită facturile cu vouchere

Published

on

Începând de astăzi, beneficiarii cardurilor de energie pot efectua plăți pentru facturile la curent sau gaze. Plățile se vor putea face pentru facturile curente și restante, prin mandat poștal, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie (total sau parțial). Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 lei fiecare.

Încă de la primele ore ale dimineții, ghișeele oficiilor poștale din Bacău au fost luate cu asalt de posesorii cardurilor de energie care au dorit sa își achite facturile.

Nu toți au și reușit să își achite factura. Asta pentru că voucherele lor nu au fost incărcate incă cu cei 700 de lei.

Directorul Poștei Române a lansat un apel la calm către românii care își vor achita facturile. Acesta se așteaptă ca, în primele zile, majoritatea angajaților poștei să se ocupe doar de încasarea acestor facturi și le solicită beneficiarilor să nu se înghesuie la oficiile poștale. Aceste carduri pot fi folosite până la sfârșitul lunii iunie, mai spun reprezentanții Poștei.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau