Connect with us

Actualitate

Începând de astăzi, își achită facturile cu vouchere

Published

on

Începând de astăzi, beneficiarii cardurilor de energie pot efectua plăți pentru facturile la curent sau gaze. Plățile se vor putea face pentru facturile curente și restante, prin mandat poștal, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie (total sau parțial). Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 lei fiecare.

Încă de la primele ore ale dimineții, ghișeele oficiilor poștale din Bacău au fost luate cu asalt de posesorii cardurilor de energie care au dorit sa își achite facturile.

Nu toți au și reușit să își achite factura. Asta pentru că voucherele lor nu au fost incărcate incă cu cei 700 de lei.

Directorul Poștei Române a lansat un apel la calm către românii care își vor achita facturile. Acesta se așteaptă ca, în primele zile, majoritatea angajaților poștei să se ocupe doar de încasarea acestor facturi și le solicită beneficiarilor să nu se înghesuie la oficiile poștale. Aceste carduri pot fi folosite până la sfârșitul lunii iunie, mai spun reprezentanții Poștei.

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Tânăr reținut de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău

Published

on

Comunicat de presă

         La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizați, în jurul orei 23.00, de către impiegatul de serviciu, despre faptul că, pe Secția C.F Bacău-Gârleni a apărut un deranjament pe luminoschema instalației de dirijare a traficului feroviar.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar ca urmare a activităților operative desfășurate au fost identificate 3 cabluri de instalații CFR, secționate. De asemenea, în zonă a fost identificat un autoturism, iar la câtiva metri distanță, au fost identificate două persoane, ascunse în marginea unui pârău, respectiv doi tineri, de 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă la furt calificat, tânărul de 18 ani a fost reținut și introdus în Arestul I.P,.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

O femeie căzută pe un trotuar din Piața Centrală Bacău a fost ajutată de jandarmi până la sosirea ambulanței

Published

on

Comunicar de presă

O persoană căzută pe trotuarul din Piața Centrală din municipiul Bacău, ieri în jurul orei 14.00, le-a atras atenția jandarmilor băcăuani care se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii au oprit imediat autovehiculul de serviciu și au acordat primul ajutor persoanei, aflată în stare de confuzie și care sângeara în zona feței, după care au supravegheat-o până la sosirea unei ambulanțe solicitate prin apel 112.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost preluată de echipajul medical venit în scurt timp, urmând să primească îngrijirile de specialitate necesare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau