Connect with us

Actualitate

Incendiu în comuna Târgu Trotuș. Două case au ars în prag de sărbători

Published

on

Comunicat de presă

În cursul serii trecute, 19 decembrie a.c., un apel primit în dispeceratul ISU-SAJ, anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la nivelul unei case de locuit din comuna Târgu Trotuș.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, respectiv cinci autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei case de locuit de tipul P+1+M , la nivelul unei anexe de tipul P cu destinația magazin și la acoperișul proprietății învecinate de tipul P, acesta extinzându-se cu ușurință, din cauza exploziei buteliilor depozitate în zona focarului.

În urma incendiului au fost afectate două proprietăți. Prima proprietate a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 200 de mp, reprezentând locuința și o anexă, iar cea de-a doua proprietate a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tg, Trotuș.

Nu au fost înregistrate victime. În prezent, forțele de intervenție efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

Actualitate

Simulare Bac 2024, proba la română

Published

on

Continue Reading

Actualitate

În „ vizită” la jandarmii băcăuani

Published

on

Comunicat de presă

În „vizită” la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, așa s-a numit evenimentul dedicat copiilor din Comănești.

Cei 50 de copii au avut parte de multe activități: ateliere interactive, standuri expoziționale cu autospecialele, materialele și tehnica din dotare, iar jandarmii le-au vorbit despre cât este de important să se comporte civilizat, să fie prudenți în alegerile pe care le fac, atenți la grupul de prieteni și să ceară ajutorul unui adult atunci când se confruntă cu probleme pe care nu știu cum să le gestioneze singuri.
Fiecare participant a primit câte o legitimație de acces ,,Jandarm pentru o zi”, care le-a ,,permis” să viziteze biserica jandarmilor cu hramul ,,Sfânta Treime” și Sala Tradițiilor, punct muzeistic care înglobează istoria Jandarmeriei Române pe meleaguri băcăuane.

„Ne bucurăm că fost o zi plină, interesul arătat de copii dovedind că nu s-au plictisit în compania noastră și le-am promis că ne vom revedea curând, în apropierea școlii, pe stradă, la evenimentele publice și pe munte, pentru mai multă siguranță.”

Continue Reading

Actualitate

28 februarie, „Miercurea Alarmelor”: exercițiu de alarmare în Bacău

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau