Connect with us

Actualitate

Inspectorii ITM Bacău au aplicat mii de sancțiuni

Nu toți angajatorii respectă cerințele minime de securitate și sănătate în muncă. Inspectorii ITM Bacău au controlat în ultimul an sute de angajatori in acest domeniu și au aplicat mii de sancțiuni, majoritatea avertismente, iar acolo unde au constatat rea- voință din partea angajatorilor au dat și amenzi.
146 de accidente de muncă au fost aduse la cunoștință ITM în ultimul an.
ITM Bacău a desfășurat mai multe campanii, activități de informare, conștientizare, monitorizare și control privind respectarea legii referitoare la securitatea si sănătatea în muncă a salariaților. Aceste campanii au avut loc în mai multe domenii de activitate, unde au loc cu preponderență accidentele de muncă.

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau