Connect with us

Actualitate

Inundațiile din comuna Palanca au afectat zeci de gospodării

Published

on

Zeci de gospodării au fost inundate în comuna Palanca în urma ploilor torențiale căzute miercuri seară,în satul Ciungheș o rupere de nori în urma căreia , pâraiele Cesăreni şi Paliştăneni și-au ieșit din matcă a inundat 45 de locuințe și anexe gospodărești. Din fericire nu au fost victime, fiind nevoie de intervenția pompierilor doar pentru evacuarea unei singure persoane, o femeie în vârstă de 76 de ani.

Echipe de pompieri au acționat și acționează pentru înlăturare a efectelor negative produse de fenomenele hidrometeorologice manifestate, în comuna Palanca.Practic, 49 de pompieri intervin pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate de inundații, decolmatarea de șanțuri și podețe
Și efective din cadrul celor două unități de jandarmi din Bacău acţionează pentru limitarea pagubelor cauzate de căderile abundente de precipitaţii de ieri care au provocat viituri și inundaţii în mai multe gospodării din Ciugheș, comuna Palanca.

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Tânăr reținut de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău

Published

on

Comunicat de presă

         La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizați, în jurul orei 23.00, de către impiegatul de serviciu, despre faptul că, pe Secția C.F Bacău-Gârleni a apărut un deranjament pe luminoschema instalației de dirijare a traficului feroviar.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar ca urmare a activităților operative desfășurate au fost identificate 3 cabluri de instalații CFR, secționate. De asemenea, în zonă a fost identificat un autoturism, iar la câtiva metri distanță, au fost identificate două persoane, ascunse în marginea unui pârău, respectiv doi tineri, de 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă la furt calificat, tânărul de 18 ani a fost reținut și introdus în Arestul I.P,.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

O femeie căzută pe un trotuar din Piața Centrală Bacău a fost ajutată de jandarmi până la sosirea ambulanței

Published

on

Comunicar de presă

O persoană căzută pe trotuarul din Piața Centrală din municipiul Bacău, ieri în jurul orei 14.00, le-a atras atenția jandarmilor băcăuani care se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii au oprit imediat autovehiculul de serviciu și au acordat primul ajutor persoanei, aflată în stare de confuzie și care sângeara în zona feței, după care au supravegheat-o până la sosirea unei ambulanțe solicitate prin apel 112.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost preluată de echipajul medical venit în scurt timp, urmând să primească îngrijirile de specialitate necesare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau