Connect with us

Actualitate

Jandarm băcăuan campion național la skandenberg

Published

on

Comunicat de presă

Sergentul major Gal Oliver, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, a devenit campion național la skanderberg.
Jandarmul băcăuan a cucerit medalia de aur la categoria 70 kg tineret, brațul stâng din cadrul Campionatului Național de Skanderberg, care a avut loc în perioada 29 – 31 martie la București.

Sportivul a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni și din luna aprilie 2023 face parte din echipa jandarmilor băcăuani.

Oliver este pasionat de acest sport încă din copilărie, când totul a început ca o joaca împreună cu fratele său, dar anul acesta, cel mai bun rezultat l-a înregistrat la București și astfel s-a calificat și la Campionatul European de Skanderberg din Bratislava, Slovacia.

„Totul a început ca o joacă din copilărie, iar după ce timpul a trecut am început să frecventez o sala de forță și să fac antrenamente speciale acestui sport.
Apoi, a apărut o astfel de oportunitate de a face parte dintr-un club de skanderbeg și am decis să fiu parte a acestei echipe si să particip la această competiție națională.
Obiectivul meu de astăzi este să-mi demonstrez propriile puteri și să dau dovadă că pot mai mult.
Cu siguranță, obiectivul este să câștig, dar vom vedea abilitățile tuturor sportivilor și sper la un rezultat cât mai bun!”, a precizat Oliver.

Ne mândrim cu colegul nostru, ne bucurăm enorm pentru reușitele lui și îi dorim multă încredere, ambiție și succes la Campionatul European de Skanderberg!

Continue Reading

Actualitate

Evaluare Națională clasa a IV-a 2024

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Percheziții domiciliare în Onești, la mai multe persoane cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei.

Published

on

Comunicat de presă IPJ Bacău

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Bacău, însoțiți de criminaliști, luptători de la acțiuni speciale, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au pus în aplicare 11 mandate de percheziție, în municipiul Onești, la domiciliile mai multor persoane cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale internaționale despre faptul că, în luna decembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras, de pe teritoriul Belgiei, două semi-remorci, una din ele fiind încărcată cu produse alimentare.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 51 de ani, cercetați pentru comiterea faptei, doi dintre aceștia fiind depistați și arestați pe teritoriul Belgiei.

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Bacău, însoțiți de criminaliști, luptători pentru acțiuni speciale, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, au efectuat 11 percheziții, la domiciliile celor în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un cap tractor, produse alimentare, 25.000 de lei, 4.200 de euro și 28.000 de lire sterline.

Cercetările sunt continuate în cooperare cu autoritățile belgiene, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Continue Reading

Actualitate

Evaluare Națională clasa a II-a 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau