Connect with us

Actualitate

Lipsă apă pe mai multe străzi din municipiul Onești!

Published

on

Comunicat de presă

Echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile de astăzi – 25 aprilie 2023, ora 22.00 până mâine – 26 aprilie 2023, ora 06.00, ca urmare a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă din municipiul Onești.

Prin urmare, în intervalul orar mai sus menționat, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Emil Rebreanu, George Călinescu, Libertății, George Bacovia, Venus, Jupiter, Mercur, Saturn, Aurora, bd. Belvedere și Cașinului.

Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau