Connect with us

Actualitate

Percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri

Published

on

Comunicat de presă

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, din București, care ar fi avut preocupări în alimentarea pieței drogurilor de risc către alți dealeri și consumatori din municipiul Bacău.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, în municipiul București, care au vizat probarea activității infracționale a unui tânăr, de 30 de ani, din municipiul București, care ar fi avut preocupări în alimentarea pieței drogurilor de risc către alți dealeri și consumatori, din municipiul Bacău.

În urma prechezițiilor, au fost descoperite și ridicate 200 de grame de cannabis, un cântar electronic de mare precizie, un dispozitiv tip grinder folosit la prepararea și administrarea drogurilor, 2 telefoane mobile, 1 laptop, precum și 22.100 de lei, 60 de euro și 20 de lire sterline.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, unde, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Bacău, pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Față de cel în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și al jandarmilor de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau