Connect with us

Actualitate

Nu respectă legea privind protecția mediului

Published

on

Comisarii Gărzii de Mediu Bacău au dat amenzi de sute de mii de lei de la începutul anului. Controalele au fost atât tematice, cât și în urma sesizărilor primite de la băcăuani. Comisarii Gărzii de Mediu au pus accentul și pe respectarea normelor legale în activitatea de colectare a apelor uzate și aplicarea noilor reglementări legislative.
Și primăriile au fost verificate de comisarii Gărzii de Mediu, deocamdată cu scop de prevenție și informare.
La Garda de Mediu de la începutul anului au ajuns mai multe sesizări.
Comisarii Gărzii de Mediu au găsit nereguli și în ceea ce privește activitatea de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz.
În ultimul an, cei 10 comisari ai Gărzii de Mediu Bacău au desfășurat peste 800 de controale și au dat amenzi în valoare totală de aproape 2 milioane de lei.

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Tânăr reținut de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău

Published

on

Comunicat de presă

         La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizați, în jurul orei 23.00, de către impiegatul de serviciu, despre faptul că, pe Secția C.F Bacău-Gârleni a apărut un deranjament pe luminoschema instalației de dirijare a traficului feroviar.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar ca urmare a activităților operative desfășurate au fost identificate 3 cabluri de instalații CFR, secționate. De asemenea, în zonă a fost identificat un autoturism, iar la câtiva metri distanță, au fost identificate două persoane, ascunse în marginea unui pârău, respectiv doi tineri, de 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă la furt calificat, tânărul de 18 ani a fost reținut și introdus în Arestul I.P,.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

O femeie căzută pe un trotuar din Piața Centrală Bacău a fost ajutată de jandarmi până la sosirea ambulanței

Published

on

Comunicar de presă

O persoană căzută pe trotuarul din Piața Centrală din municipiul Bacău, ieri în jurul orei 14.00, le-a atras atenția jandarmilor băcăuani care se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii au oprit imediat autovehiculul de serviciu și au acordat primul ajutor persoanei, aflată în stare de confuzie și care sângeara în zona feței, după care au supravegheat-o până la sosirea unei ambulanțe solicitate prin apel 112.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost preluată de echipajul medical venit în scurt timp, urmând să primească îngrijirile de specialitate necesare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau