Connect with us

Actualitate

Nu respectă legea privind protecția mediului

Published

on

Comisarii Gărzii de Mediu Bacău au dat amenzi de sute de mii de lei de la începutul anului. Controalele au fost atât tematice, cât și în urma sesizărilor primite de la băcăuani. Comisarii Gărzii de Mediu au pus accentul și pe respectarea normelor legale în activitatea de colectare a apelor uzate și aplicarea noilor reglementări legislative.
Și primăriile au fost verificate de comisarii Gărzii de Mediu, deocamdată cu scop de prevenție și informare.
La Garda de Mediu de la începutul anului au ajuns mai multe sesizări.
Comisarii Gărzii de Mediu au găsit nereguli și în ceea ce privește activitatea de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz.
În ultimul an, cei 10 comisari ai Gărzii de Mediu Bacău au desfășurat peste 800 de controale și au dat amenzi în valoare totală de aproape 2 milioane de lei.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau