Connect with us

Actualitate

Dezvlotarea infrastructurii spitalicești din cadrul SJU Bacău

Published

on

Aleșii județeni au avut de adoptat la ultima ședința extraordinară proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico- economice faza D.A.L.I. şi a
indicatorilor tehnico- economici pentru obiectivul de investiţii de la Spitalul Județean Bacău Etapa II -Extindere blocoperator Etaj 1, Amenajarea i extindere ATI etaj 2, corp B, Construire Iift de targă blocoperator – ATI, Amenajare spaţii de recreere şÎ joacă pacienţi terasă corp B.
Valoare totală a investiţiei inclusiv TVA se ridică la peste 27 000 000 lei. Proiectul a fost aptobat cu un total de 29 de voturi.

Continue Reading

Actualitate

Simulare Evaluare Națională clasa a VIII-a, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Ziua Internațională a Poeziei

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

Published

on

Comunicat de presă

În perioada 17-19 martie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 100 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 333 din 2003, dintr-un total de 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.450 de lei. Totodată, au fost verificați la nivelul judeţului, 196 de agenţi de securitate.
De la începutul acestuia an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost organizate 13 acțiuni privind prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, ce au vizat operatorii economici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau