Connect with us

Comunicat de presa

O avarie la conducta de termoficare a Thermoenergy, închide circulația rutieră pe cea mai circulata arteră din Bacău, timp de două zile.

Published

on

Marți, 25 octombrie, de la ora 8:30, până joi, 27 octombrie, se va închide circulația rutieră pe Str. 9 Mai, pe tronsonul cuprins de la intersecția 9 Mai – Calea Mărășești („Ciupercuțe”) până la Biserica Precista.

Având în vedere adresa S.C. Thermoenergy Group S.A. Bacau, prin care s-a solicitat restrictionarea circulatiei auto pe strada 9 Mai, s-a avizat favorabil în vederea reparării unei avarii la reteaua de termoficare între blocul nr. 3 si blocul nr. 36, pe ambele sensuri de mers. (Zona Clinicii Dr. Stan)

Pentru a preveni riscul de surpare a străzii, lucrările necesită blocarea totală a traficului pe segmentul respectiv.

Traficul autobuzelor va fi deviat prin centru. Prima statie va fi în zona Casei de Asigurări de Sănătate (CAS), următoarea în Piața Tricolorului și zona Hotel Moldova. Dacă apar modificări, vă anunțăm!

Tot marți, 25 octombrie de la ora 04:00, până joi 27 octombrie, ora 20:00, Thermoenergy va sista apă caldă pentru 160 de apartamente, Grădinița Nr. 12 și sediul Primăriei municipiului Bacău, mai precis consumatorii arondați Punctului Termic Nr. 1 și modulele termice din zona centrală.

Actualitate

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Published

on

Comunicat de presă

La data de 22 martie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 8 percheziții domiciliare, în județul Bacău, în trei cauze, având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc (cannabis și amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău și localitățile învecinate.

Peste 20 de persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău.

La acțiune participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Continue Reading

Actualitate

Acțiune a Serviciului de Ordine Publică Bacău privind paza bunurilor și valorilor

Published

on

Comunicat de presă

În perioada 17-19 martie a.c, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău, împreună cu efective din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie au fost verificate peste 100 de unități pentru care este necesară respectarea unor condiții conform Legii 333 din 2003.
Ca urmare a deficiențelor identificate de polițiști au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 333 din 2003, dintr-un total de 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.450 de lei. Totodată, au fost verificați la nivelul judeţului, 196 de agenţi de securitate.
De la începutul acestuia an, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost organizate 13 acțiuni privind prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, ce au vizat operatorii economici.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău atrage atenţia asupra importanţei instalării sistemelor de pază/alarmare, întrucât în acest mod putem preveni furturile din sediile firmelor, magazinelor sau depozitelor.

Continue Reading

Actualitate

Direcția Publică de Evidență a Persoanelor a Municipiului Bacău, vine în sprijinul cetățenilor care locuiesc în comunele arondate și au actele de identitate expirate

Published

on

Comunicat de presă

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc în comunele arondate pe linie de evidență a persoanelor la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor a Muncipiului Bacău și au actele de identitate expirate, se vor organiza deplasări cu camera mobilă, după cum urmează:

23 martie 2023 – comuna Ungureni

20 aprilie 2023 – comuna Horgești

04 mai 2023 – comuna Gioseni

Pentru informații suplimentare rugăm cetățenii care domiciliază pe raza acestor comune să se adreseze posturilor comunale de poliție.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau