Connect with us

Actualitate

Onești – Se furnizează apă după un program prestabilit ca urmare a unei avarii pe conducta CRAB!

Published

on

Comunicat de presă

RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în municipiul Onești astăzi – 08 martie 2023, începând cu ora 18.00, ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune aparținând SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău).

În funcție de stocurile acumulate la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, alimentarea cu apă se va face după următorul program:

Miercuri – 08 martie 2023: 18.00 – 20.00;

Joi – 09 martie 2023: 06.00 – 08.00 18.00 – 20.00.

Imediat ce se vor finaliza lucrările de remediere a avariei și se va relua pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA, compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile, în vederea furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

Biroul de Comunicare

Continue Reading

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau