Connect with us

Actualitate

Polițiștii au urmărit un motociclist fără permis pe străzile din Bacău

Published

on

La data de 07 august a.c., în timp ce poliţiştii Biroului Rutier Bacău acționau pe raza municipiului pentru siguranța traficului rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui motociclist, însă acesta și-a continuat deplasarea, încercând să-și asigure scăparea.
Polițiștii au procedat la urmărirea autovehicului pe strada Bulevardul Oituz unde conducătorul auto a pierdut controlul vehiculului. Ulterior, acesta a părăsit motociclul şi s-a îndreptat în fugă către zona pieţei centrale.
S-a procedat la urmărirea şi imobilizarea persoanei în cauză, stabilind identitatea acesteia, respectiv, un tânăr de 22 de ani, din comuna Berești-Tazlău. Acesta nu deținea permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule.
Din verificări s-a stabilit faptul că, motociclul nu era înmatriculat, acesta având montate numere expirate de înmatriculare.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

Comunicat de presă IPJ

Actualitate

Simulare Județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, proba la matematică

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Tânăr reținut de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău

Published

on

Comunicat de presă

         La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au fost sesizați, în jurul orei 23.00, de către impiegatul de serviciu, despre faptul că, pe Secția C.F Bacău-Gârleni a apărut un deranjament pe luminoschema instalației de dirijare a traficului feroviar.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar ca urmare a activităților operative desfășurate au fost identificate 3 cabluri de instalații CFR, secționate. De asemenea, în zonă a fost identificat un autoturism, iar la câtiva metri distanță, au fost identificate două persoane, ascunse în marginea unui pârău, respectiv doi tineri, de 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă la furt calificat, tânărul de 18 ani a fost reținut și introdus în Arestul I.P,.J.Bacău.

Continue Reading

Actualitate

O femeie căzută pe un trotuar din Piața Centrală Bacău a fost ajutată de jandarmi până la sosirea ambulanței

Published

on

Comunicar de presă

O persoană căzută pe trotuarul din Piața Centrală din municipiul Bacău, ieri în jurul orei 14.00, le-a atras atenția jandarmilor băcăuani care se aflau într-o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice.

Jandarmii au oprit imediat autovehiculul de serviciu și au acordat primul ajutor persoanei, aflată în stare de confuzie și care sângeara în zona feței, după care au supravegheat-o până la sosirea unei ambulanțe solicitate prin apel 112.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost preluată de echipajul medical venit în scurt timp, urmând să primească îngrijirile de specialitate necesare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau