Connect with us

Actualitate

Simulare Evaluare Națională, proba la matematică

Published

on


Elevii de clasa a VII-a au susținut astăzi o nouă probă a simulării Evaluării Naționale, cea la matematică. Aceasta s-a desfașurat la nivel județean, o ocazie pentru elevi de a-și verifica cunoștințele pentru susținerea primului lor examen important, Evaluarea Națională.
Unii elevi se așteptau la subiecte mai ușoare.

Rezultatele acestor simulări nu se trec în catalog, ci se analizează la nivelul unității de învățământ în care s-au desfășurat testările, prin discuții individuale cu elevii, ședințe cu părinții.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau