Connect with us

Actualitate

Traficant de droguri, prins în flagrant

Published

on

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat două percheziții, la o persoană bănuită de trafic și consum de droguri de mare risc, precum și o acțiune de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat o acțiune, în județul Neamț, pentru combaterea traficului și consumului de droguri de mare risc, în urma căreia a fost depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare aproximativ 200 de grame de droguri de mare risc, respectiv amfetamină și 3-CMC.
În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul persoanei bănuite și în autoturismul acestuia, polițiștii au descoperit aproximativ 73 de grame de substanță, sub formă de cristale care conțineau 3-CMC, un cântar electronic, punguțe tip zip-lock și alte obiecte folosite la porționarea, ambalarea și administrarea drogurilor.
De asemenea, au fost descoperite două pistoale și o pușcă cu lunetă tip carabină, supuse autorizării, precum și 3.250 de lei, 155 de euro și 50 de lire sterline.
Activitatea infracțională a bănuitului ar fi constat în procurarea de droguri de mare risc din străinătate, introducerea acestora în țară și distribuirea lor către consumatori din municipiile Bacău și Piatra-Neamț.
Bărbatul bănuit a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, fiind dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.
Polițiștii continuă cercetările, pentru probarea întregii activități infracționale.

Sursa: Comunicat de presă IPJ

Continue Reading

Actualitate

Grevă Japoneză în Spital

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Expoziție de Xilogravură și Pictură

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Onești

Sursa foto : arhivă

Published

on

Comunicat de presă I.P.J. Bacău.
La data de 02.06.2023, în jurul orei 12.30, polițiștii din Onești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un minor, de 5 ani ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate.
Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, într-un moment de neatenție, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie. În prezent se aplică manevre de resuscitare.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau