Connect with us

Actualitate

Un pacient s-a aruncat de la etajul doi al secției de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Bacău

Published

on

În data de 19.07.2023, pe Secția Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Bacău s-a internat un pacient în vârstă de 70 ani, victimă a unui accident (pacientul a căzut din căruță ). În urma incidentului pacientul a suferit un traumatism cranian, multiple fracturi craniene, prezenta și sindrom confuzional și a primit îngrijirile necesare pentru afecțiunile prezente.
Astăzi, 20.07.2023, în jurul orei 14:00, pacientul s-a aruncat pe fereastră de la etajul II, din salonul în care era internat.
Facem precizarea că în acele clipe asistenta de serviciu era prezentă în salon, și în ciuda eforturilor depuse nu a reușit să oprească pacientul .
Au fost anunțate organele de anchetă, medicii din UPU au intervenit cu promptitudine, iar în acest moment pacientul se află pe Secția de Terapie Intensivă, sub supraveghere continuă unde se fac eforturi considerabile pentru a i se salva viața.
Menționăm că la acest moment se află în desfășurare o anchetă prin care se va analiza mijloacele prin care s-a produs acest eveniment nefericit.

Comunicat de presă

Actualitate

Prețul carburanților crește de la o zi la alta

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Festivalul Luminii în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Elevii de nota 10, recompensați de Ministerul Educației

Published

on

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau