Connect with us

Actualitate

Adăpostiți de ger

Ultimele nopti geroase le-au dat fiori oamenilor străzii. Din cauza temperaturilor foarte scazute, aceștia au căutat adăpost la tabăra pentru sinistrați din Gheraiesti. Pentru a nu dormi sub cerul liber, mai multe persoane au ajuns in ultimele nopți în containerele de la tabăra pentru sinistrați, acolo unde sunt cazați temporar.

La tabăra pentru sinistrați din Gheraiesti, gestionată de Primărie, pot fi cazate aproximativ 40 de persoane, iar costurile sunt substanțiale.

Din cauza neajunsurilor , la tabăra pentru sinistrați sunt cazate temporar si persoane din alte localități, care au fost gasite in Bacău și nu au unde să se adăpostească in aceste nopți geroase.

Condițiile de care beneficiază la tabără persoanele fără adăpost au fost îmbunătățite în ultima perioadă.

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau