Connect with us

Actualitate

Mai puțini asigurați la sistemul de sănătate

Județul Bacău a pierdut în ultimii 10 ani aproximativ 100.000 de persoane asigurate la sistemul de sănătate. Numai in ultima lună, potrivit balanței asiguraților din evidența CJAS, a scăzut numărul persoanelor care contribuie la sistemul de sănătate cu peste 1500 de persoane.

Din totalul de peste 474.000 de persoane asigurate la sistemul de sănătate, doar 128.000 sunt salariați.

Persoanele fără venituri care sunt în întreținerea unei persoane asigurate și cele care trăiesc din ajutor social dețin o pondere importantă în rândul celor care au asigurare pentru servicii medicale.

Și pensionarii sunt o categorie importantă din totalul persoanelor care beneficiaza de asigurare de sănătate.

In categoria persoanelor asigurate intra si șomerii, în evidențe fiind peste 1000 de persoane care beneficiază de indemnizație de șomaj și implicit de asigurare la sistemul de sănătate.

Published

on

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau