Connect with us

Actualitate

Restricții apă Fântânele

Published

on

Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, s-a înregistrat o creștere a consumului de apă potabilă la nivelul sistemelor operate de SC CRAB SA, ce au condus la epuizarea stocurilor de apă potabilă din rezervoarele de înmagazinare.

În această situaţie se află şi satul Fântanele, comuna Hemeiuş, motiv pentru care, începând cu data de 22.07.2022 şi până la remedierea situaţiei, pentru a permite refacerea rezervei de apă înmagazinată în bazinul de retenţie V=100 mc, ne aflăm în neplăcuta situație de a restricționa temporar accesul la apă, respectiv de a furniza apă potabilă după urmatorul program:

În zilele pare

  • în intervalul orar 05.00 – 22.00, programul de furnizare al apei potabile va fi unul normal pentru consumatorii din partea de sus a satului Fântanele, inclusiv str. Privighetorii, iar pentru consumatorii din partea de jos a satului Fântanele, inclusiv str. Tineretului furnizarea apei potabile va fi sistata;
  • în intervalul orar 22:00 – 05:00 furnizarea apei potabile va fi sistată pentu toţi consumatorii satului Fântanele, în vederea refacerii stocului de apă;

În zilele impare

  • în intervalul orar 05.00 – 22.00, programul de furnizare al apei potabile va fi unul normal pentru consumatorii din partea de jos a satului Fântanele, inclusiv str. Tineretului, iar pentru consumatorii din partea de sus a satului Fântanele, inclusiv str. Privighetorii furnizarea apei potabile va fi sistata;
  • în intervalul orar 22:00 – 05:00 furnizarea apei potabile va fi sistată pentru toti consumatorii satului Fântanele, în vederea refacerii stocului de apă.

S.C. CRAB S.A. reaminteşte utilizatorilor satului Fântanele, comuna Hemeiuş, că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer, pe timp de vară, duce la o crestere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemului de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăţi în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervor care să permită pomparea în regim normal, aspect ce ne obligă să aplicăm restricţii în furnizarea apei potabile.

Actualitate

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în Bacău

Published

on

Continue Reading

Actualitate

3,5% din impozitul plătit la Stat, poate fi redirecționat către ONG-uri

Published

on

Continue Reading

Actualitate

Polițist Băcăuan, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Judo Seniori al M.A.I.

Published

on

          Agentul principal de poliție, Alban Dragoș-Gabriel, încadrat la I.P.J.Bacău în anul 2018, practică disciplina sportivă judo și concurează în diferite competiții sportive de profil.  

Colegul nostru a obținut medalia de bronz, în acest an, la Campionatul Național de Judo Seniori al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în perioada 13-17 martie, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea. Același rezultat foarte bun l-a avut și în anul precedent, pasiunea pentru sport fiind demonstrată an de an.

În anul 2021, polițistul Alban Dragoș-Gabriel a fost declarat campion național.

Fiind o persoană determinată, ambițioasă și perseverentă, Dragoș continuă pregătirea intensă pentru această disciplină sportivă, urmând a participa la Cupa Mondială de Judo din Canada.

Continue Reading

Copyright © 2019 PlusTV - Bacau